sâmbătă, 12 ianuarie 2013

Pensiunile din Predeal


 Pensiunile, cam asta ar fi trendul. Lumea incepe sa migreze de la turismul de asfalt, practicat cu mare pasiune, catre turismul in pensiuni. O vacanta la munte intr-o pensiune este ideala pentru a te bucura din plin de frumusetile muntelui, parerea mea ! Pentru ca stresul din fiecare zi ne face uneori sa ne comportam de parca nu am mai fi oameni, exista din ce in ce mai multe persoane, din care fac parte si eu, care s-au gandit ca o pensiune in mijlocul naturii, pe munte inseamna relaxare, inseamna o vacanta de poveste .
 Mi-am propus sa va prezint informatii despre discounturi si oferte din turism ori de cate ori gasesc ceva interesant pe site-urile de specialitate.
 Azi, este vorba de ofertele gasite in statiunea turistica Predeal, asezata pe Valea Prahovei. Am tastat pensiuni Predeal, si-am dat de Pensiunea Regina Predeal. Superba!
 Aici, poti petrece o vacanta de neuitat langa partia de schi Clabucet, intr-un loc care te duce cu gandul la atmosfera calduroasa si rustica din Alpi austriecilor. Pensiunea Regina Predeal, a fost construita intr-un autentic stil tirolez, care imbina designul deosebit cu amabilitatea si caldura transmisa de proprietarii acestei pensiunii, ceea ce te va convinge cu siguranta ca este un loc in care ai sa revii cu drag sa-ti petreci cateva zile. Sa schiezi ! Sa faci drumetii! Sa te odihnesti! Deoarece camerele sunt dotate cu baie proprie, Tv Lcd, minibar, balcon si ofera o experienta unica datorita designului diferit al fiecareia. La parter va asteapta un salon de mic dejun cochet si un bar care va introduce in atmosfera calda specifica regiunilor montane tiroleze.
 Sper sa imi dati vesti bune si sa fie o dovada vie. Eu recunosc ca nu sunt in stare sa cobor si cum schiatul nu-i ca mersul pe bicicleta: fireste ca se uita :(

4 comentarii:

  1. Iti faceai reclama si mai buna si mai frumoasa daca puneai o fotografie a pensiunii. Atrag mult mai mult articolele de genul acesta care au si fotografii. :) Vorbesc serios.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multam de sfat elly, asa am sa procedez data viitoare!:)

      Ștergere
  2. Da , Predealul este o locatie minunata...

    RăspundețiȘtergere