joi, 31 ianuarie 2013

"Omul rău, periculos, zgârcit, incult"

 Nu-i vorba de vreun blocaj în trafic, nici de vreun blocaj financiar nici măcar de vreun blocajul renal. Pur şi simplu mi s-a blocat cerebelul, în ale scrisului sau blogăritului. Şi, asta nu pentru că nu ar fi subiecte, teme şi stări sau situaţii, ci pur şi simplu pentru că încep să mă încăpăţânez să nu mai scriu despre urâciuni. Despre mizeria morală, hidoşenia interioară şi alte minuni de genul ăsta. Prefer să las comentariile sau like-urile pe blogurile altora şi mai nou pun link-uri pe aici...Habar n-am, cât o să mă ţină!!! Dar, cred că prea ne  măcinăm nervii încercând să înţelegem de ce ală e aşa şi nu altfel. De ce un lucru sau o stare, care unora li se pare anormală, pentru alţii este perfect normală şi culmea...vor să fie şi acceptată? Lângă noi e atâta dragoste, veselie, suferinţă, neputinţă, consolare, resemnare, etc... Şi, ce facem noi? Ne măcinăm neuronii cu fel şi fel de stări şi situaţii generate de suspecţi si ciudaţi.
Aşadar, vă las în compania Doamnei Draga Olteanu Matei, care aşteaptă şi ea, ziua în care Demisul va fi schimbat din funcţie, cu toată fericirea şi cu toată dragostea, vezi aici  ...Iar, despre omul rău, periculos, incult şi zgârcit găseşti aici.














2 comentarii:

  1. Cei care au condus strâmb România şi au împărţit cu ocale diferite justiţia în România fug acum de răspundere (accountability), de penalizarea abuzurilor şi actelor lor de corupţie, şi se ascund sub fustele madamei Reding. Avem de a face cu o grosolană travestire a realităţii. Pentru că băsiştii fac parte din aceeaşi familie politică cu Reding şi Barroso, putem spune că observaţiile lor asupra stării justiţiei din România s-au făcut numai printr-un singur ochi, cel drept şi ciacâr al lui Băsescu.

    RăspundețiȘtergere
  2. Am vazut emisiunea cu Draga Olteanu... :)
    Mi-a placut ca a ramas o doamna care spune lucrurilor pe nume. Fara false pudori si fara modestii fara sens.

    RăspundețiȘtergere