joi, 3 ianuarie 2013

Inna: "Un concert, la voi în ţară, nu ştiu..."


Inna, o nouă gafăCu puţin timp înaintea plecării în Dubai, unde urma să susţină un concert de Anul Nou, cântăreaţa Inna a răspuns  întrebărilor unui jurnalist, gafând din nou. Intrebată când va susţine următorul concert în România,  vedeta a răspuns în aşa fel încât a lăsat impresia că a uitat care este ţara unde s-a născut, scrie click.ro.
"Un concert, la voi în ţară, nu ştiu...", a fost răspunsul artistei. După câteva secunde, Inna şi-a dat seama de ce a spus şi a început să râdă, punând totul pe seama neatenţiei...
 Adevarul, insa e undeva la mijloc ! pentru un spectacol de 45 de minute, Inna incaseaza 15. 000 de euro, devansandu-l astfel pe Banica junior, care percepe o taxa de 12.000 de euro. Apropiatii ei spun ca: "Inna va cânta în România doar la ocazii speciale, în rest, are în străinătate programate foarte multe spectacole, pe câteva luni de acum înainte."

5 comentarii:

  1. La cât umbla fata asta, o fi uitat...

    RăspundețiȘtergere
  2. De data asta sunt de acord cu tot ce scrie . Inna e praf la capitolul voce, dar asta e, a avut noroc! In ceea ce priveste atitudinea, ce sa zic, doar doua cuvinte: stupid girl !!

    RăspundețiȘtergere
  3. ei, dar mai amuzant e ca prea putini straini stiu ca Inna e romanca... :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mirona: Fata, e frumusica, are si talent, e ok, mai trebuie sa stie si de unde e ?:)

      Ștergere