miercuri, 23 ianuarie 2013

De prin blogosfera!

 Navigand prin blogosfera romaneasca, azi am dat peste acest blog: Dahl si acesta melodie pe care am atasat-o postari. Si citez, sper sa nu gresesc: "Versurile strofelor sunt inspirate din textele de pe etichetele sticlelor cu vin..."
 Proprietara blogului si interpreta melodiei, fireste, spune ca acesta melodie face parte din noul album pe care-l pregateste ! Intrebarea pe care mi-am pus-o, fireste : Versurile celorlalte melodii, vor fi inspirate din textele de pe etichetele sticlelor de bere sau votca ???
 Si, tot navigand prin "eterna si fascinanta" blogosfera romaneasca am descoperit, pentru pasionatii de fotografie, un loc unde puteti sa va afirmati.
 A treia recomandare, deoarece se practica astfel de promovari (inspiratia a venit de la Chinezu si pasiunea lui pentru rugby), va invit sa cititi blogul lui Alex ! Pentru iubitori si practicanti de ciclism ! Deh!!!...fiecare cu pasiunea lui !


Hai, va las sa ascultati melodia ...cu etichetele:)





 


4 comentarii:

  1. ce taree e melodia ! e pentru prima data cand o aud!

    RăspundețiȘtergere
  2. Daca crezi ca economia este mai importanta ca mediul, incearca sa-ti numeri banii in timp ce iti tii respiratia...:)))...Nu ca-i tare !!!

    RăspundețiȘtergere
  3. multumesc mult pentru mentiune! ramân datoare :)

    RăspundețiȘtergere