joi, 10 ianuarie 2013

Ce folos?

  Sunt sigur că nu sunt singurul căruia nu-i place să deschidă contul de pe FaceBook și să vadă zeci de postări la fel, de la diferite persoane. Când plouă afară, apare pe FaceBook imediat de la vreo 10 persoane: “Plouă” sau “Ce frumos plouă afară” sau “Lumeeee, plouă”. Chiar, pe bune? Noi trăim într-un buncăr fără geamuri, nu vedem că plouă, trebuie să postați voi pe FaceBook de 100 de ori.
 Înțeleg când apar urări pentru diferite persoane, urări de Crăciun, de Paște, pentru ziua de naștere sau revelion, dar nu găsesc rostul unor postări cu lucruri banale și stupide. Adică, stai așa la calculator, vezi că afară plouă și postezi asta pe FaceBook? Ce folos?
 Nici pe Hi5 nu era așa de mare idioțenia, acolo toți fugeau după comentarii, erau comentarii idioate dar nu te deranja cu nimic, acum pe wall apar numai astfel de mesaje tâmpite, dacă aș sta să șterg din lista de prieteni toți care fac asta, aș rămâne cu vreo 100 de prieteni, din cei 400 și ceva. Sindromul oaia, vede la unul că face ceva, de ce să nu facă și el…e omniprezent pe facebook.
 De ceva vreme a fost lansant  Google Friend Connect , e deocamdata la inceput si nu am prea avut rabdarea sa-l evaluez !








Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu