sâmbătă, 15 decembrie 2012

Tom si Jerry -de weekend !


HAPPY WEEKEND! - Ediţia 39


  Cum se face, cum nu se face, dar astăzi, se pare că a mi-a venit la rând un episod din Tom și Jerry cu arte marțiale, asta că tot am vorbit aseară despre patinaj şi hockey. Problema acum este că nu a fost cu intenție, ci a fost char o simplă coincidență, că am dat peste acest episod,  chiar după ce am vorbit aseară. Dar na.. ce să fac.. de la un timp numai peste coincidențe dau :) şi am mai dat... şi în mintea copiilor, nu că ar fi ceva rău în asta :)
 Ca de obicei, nici din acest episod nu lipsește comicul, acțiunea și prietenia dintre cei doi amici la cataramă, așa că mie nu-mi mai rămâne decât să vă spun că nu vă mai rețin și că vă las câteva minute în compania lui Tom și a lui Jerry. O zi cât mai frumoasă în continuare :)



12 comentarii:

  1. Peronaje tare îndragite din lumea desenului animat si care cred ca nu vor îmbatranii niciodata!
    Happy Weekend!

    RăspundețiȘtergere
  2. adevarat ! Happy Weekend si tie !

    RăspundețiȘtergere
  3. Cred ca au fost si vor ramane cele mai de succes desene animate. Pana si azi, in epoca asta atat de tehnologizata, tot frumoase sunt si copii tot vrajiti de ele.
    Super!
    Multumesc pentru ca m-ai facut sa ma simt copil astazi. Chiar si pentru doar 14 minute! :)
    Happy Weekend sa ai!

    RăspundețiȘtergere
  4. :) şi ţie un weekend cât mai frumos!

    RăspundețiȘtergere
  5. Ah! Varianta noua a serialului. Recunosc ca nu ma dau in vant dupa ea, o prefer pe cea clasica, dar la urma urmei este unul din cele mai frumoase desene animate ... so, beat it! :)) ... Happy weekend!

    RăspundețiȘtergere
  6. Nemuritorii Tom și Jerry. Chiar ieri seară m-am uitat la două filmulețecu ei!

    RăspundețiȘtergere