vineri, 7 decembrie 2012

Steaua + CFR Cluj !


Steaua + CFR Cluj = Primăvara fotbalistică Europeană.  Deci, vor merge împreună în "16"-imile Europa League, acolo unde ambele vor fi capi de serie. 
 România va avea două echipe calificate la masa bogaţilor !Ştiu, nu le este pe plac mofturoşilor bogaţi europeni,că doar am văzut şi aseară arbitrajul turculi!!!!. Dar, cum spune o vorbă românească:" totul e bine când se termină cu bine", şi clujenii au impresionat în Anglia, în timp ce steliştii i-au ţinut pe nemţii de la Vfb Stuttgart cu telefoanele la urechi , până în ultimul minut. 

Mai multe detalii : gasiţi pe prosport.ro


8 comentarii:

  1. Steaua - Tottenham si CFR Cluj - Sparta Praga

    RăspundețiȘtergere


  2. Indiferent de tragerile la sorti sper ca amandoua echipe sa treaca mai departe iar cei 2-3 dinamovisti de pe aici sa comenteze la realizarile echipei lor de suflet.

    RăspundețiȘtergere
  3. Mi-am adus aminte de un exemplu, anume dupa ce Spania a castigat campionatul European, se calificase la cel Mondial, batea tot pe linie si erau unii care o tineau cu "Romania, ultima echipa ce a batut Spania la ea acasa"(era vorba de celebrul amical din 2006), de parca Nationala noastra ar fi putut sa se compare cu cea a Spaniei in realitate in perioada respectiva.
    Eu prefer ca CFR si Steaua sa pice mai departe cu echipe accesibile sa castige si sa castige puncte. Pe mine nu m-ar consola ca echipele noastre sa fie eliminate de vreun adversar abordabil fraze de genul :"lasa ba ca am batut pe Manchester".

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa repete acel sfert de finala ale Cupei UEFA, editia 2005/2006, acel duel 100% romanesc,dintre Steaua si Rapid !!!

      Ștergere