joi, 6 decembrie 2012

Noaptea devoratorilor de publicitate

Dakino/DIUD și Atelirul de Producție prezintă:
BEST OF/ 4 categorii
NOAPTEA DEVORATORILOR de PUBLICITATE
Pe 5 și 6 decembrie, de la 9 seara, ediția din iarna reprezintă un BEST OF de 4 ore cu spoturi împarțite în patru categorii: SEXY ADVETISING, inspired by SPORTS, SOCIAL AWARENESS, inspired by FILM.
Special guest: MARIUS PERTZE. Acesta va crea un spectacol de muzica şi video art si in ton cu cele 4 categorii de spoturi.Vă așteaptă mai bine de 4 ore de publicitate, fără răgaz de plictiseala
Noaptea Devoratorilor de Publicitate este un proiect care promovează arta advertising-ului ca pe o formă neconvențională de divertisment pentru o categorie importantă de consumatori: “the trend-setters” sau cei care aspiră să devină inovatori.
Prima ediție bucureșteană a evenimentului a fost organizata de catre Dan Chisu în 1995 si de atunci a devenit producatorul evenimentului in Romania .

Parteneri:
Radio Guerrilla, Romania TV, 24 FUN, IQads, 220.ro, Vice, modernism.ro, feeder.ro, metropotam.ro, B365.ro, veiozaarte.ro, orasulm.eu, sofresh.ro, neaparat.ro, anyplace.ro, hipmag.ro, thevandalist.com, cinefan.ro, filmreporter.ro, cinemarx.ro, cortservices.roBiletele se ridică de la intrare, rezervări pe: andrei@diudfilm.com
5, 6 decembrie 2012, ora 21:00
Intrare: 25 lei

3 comentarii:

  1. Dan Chisu , un singur cuvant ...profesionalism !

    RăspundețiȘtergere
  2. te competez @ anonim :...perseverenta si ambitie!

    RăspundețiȘtergere
  3. Va astept miercuri, ora 18:00, la emisiunea "De pe alta planeta", gazduita de radio3p. Impreuna vom vorbi despre masti. Masca fericirii, masca tristetii, masca poeziei, masca fiecaruia dintre noi.
    Eu sunt aceeasi voce cu versurile ei sau ale altora, cu muzica buna pe fundal sau in prim-plan.
    Cu o masca sau nu.

    Link-ul de ascultat: http://5.154.84.31:8883/listen.pls

    RăspundețiȘtergere