miercuri, 19 decembrie 2012

Mos Craciun: te rog, te implor sa nu redevii Mos Gerila!!!


 Dupa ce ca s-au inmultit brusc si peste noapte cei ce ne administraza veniturile tarii stranse de fapt din buzunarul nostru, prin taxe si impozite, dupa ce s-a ajuns la concluzia clara ca nu avem destule "cadre" (mai tine minte cineva tipologia cuvantului??), iata ca nici ministere nu avem destule...asa ca, se doreste a se infiinta Ministerul Marilor Proiecte Nationale!!!
 CLAR NU??? Mari proiecte, pe bani...veniti de unde...ca de dus stim unde se duc, nu, nu in proiecte stati linistiti...Visul Regelui Carol 1, de a construi un pod intre Calarasi si Ostrov, pentru a lega doua provincii istorice, Dobrogea de Muntenia, va ramane la stadiul de mare proiect, doar praful va fi nou. Ok, deci vor creste numarul cadrelor de conducere...a celor care-si vor da cu parerea si a celor care vor trebui sa tina mapa...Dar se pare ca se vrea si un Minister Special pentru Managementul Fondurilor Europene  ...pai cred ca sunt deja 2 ...cam pe aceeasi felie...iar ne intoarcem la aceeasi Marie, dar cu alta palarie!!!
 Poate ca in curand o sa infiintam Ministerul Propagandei...(de partid)...si dintr-o data totul se clarifica si treaba o sa mearga ca pe roate...Oare a votat cineva pentru asa ceva???. Nu-mi amintesc ??? Probabil, am imbatranit !!!
  Eu as avea o mare rugaminte catre Mos Craciun: te rog, te implor sa nu redevii Mos Gerila !!!:)

Un comentariu: