marți, 18 decembrie 2012

Ce vreme


 Ce mai vreme urata... Aproape ca nu iti vine sa iesi din casa! Dar, va trebui !  Inca de dimineata am o stare de joc. Nu stiu cum, dar pe Pro Tv, tocmai a fost Busu cu Vremea. Simpatic, dar nu prea convingator,fireste este vorba de starea vremi. Totusi azi o sa fie multa ceata . Cum au fost o suta de reclame, numai bine am apucat sa-mi fac o cafea pe care am “ornat-o” cu zahar si lapte rece , de arata exact ca la cafenea. Numai bine sa-mi testez senzatiile de final de decembre! Numar zilele pana vine Noul An, imi imaginez ce voi spune pe  diferitele bloguri, ce voi scrie, de fapt amicilor din blogosfera... sa xerocopiez o pagina cu un citat sau…vreo 25-30…nu stiu…copy/paste poate fi  mai bun si nesfarsit ? O saptamana usoara va urez!!

 PS....pornind de la constatarea ca:"Singuratatea este cea mai profunda realitate a naturii umane. Omul este singura fiinta care stie ca e singur."...Singuratatea...uneori ne place,alteori o uram,dar de cele mai multe ori ne complacem in ea,o suportam,o vedem si o simtim ca pe ceva fatidic,o acceptam ca pe ceva ce face parte din noi si care incet, incet se contopeste cu eul nostru!
 Este trist,......dar este purul adevar.

5 comentarii:

  1. Mulţumesc asemenea!:)
    Eu n-am ieşit pe afară de sâmbătă, iar o plimbare completă n-am mai făcut de o săptămână. Şi, evident, mă simt tare aiurea. Sunt dependentă de aer liber.

    RăspundețiȘtergere
  2. @ andreea : e polei in Bucuresti , azi ai o scuza:)

    RăspundețiȘtergere
  3. Uff!! naspa si cu vremea asta !:(

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu-mi prea place frigul mai ales in oras, pe munte ar fi ceva, dar nu poti sta toata iarna in vacanta la munte :D. Si mai avem vreo 2 luni de iarna. :(
    O zi si o saptamana faină îţi doresc. :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Oooo !! daa !!...ianuarie + fe-martie :) ...ms!

    RăspundețiȘtergere