joi, 13 decembrie 2012

Alege inovatia! Alege radiochirurgia Cyberknife!


 Se spune ca ce este nou este si bun. Poate ca nu in toate domeniile aceste vorbe sunt valabile, dar in ceea ce priveste tehnologia intotdeauna vor fi adevarate.  Radiochirurgia Cyberknife este considerata revolutionara avand in vedere ca a dat numai rezultate exceptionale pana in prezent reusind sa salveze mii de vieti.

Tratamentul cu Cyberknife difera de chirurgia clasica prin faptul ca este o metoda non invaziva deci nu este nevoie de anestezie generala sau de vreun bisturiu. O alta consecinta a faptului ca nu este o metoda invaziva este faptul ca pacientul nu va resimti niciun disconfort nici in timpul si nici dupa incheierea procedurii. Acest tip de tratament oncologic reuseste sa indeparteze tumori maligne sau benigne cu ajutorul unor fascicule de radiatii. Doza si frecventa lor este stabilita conform unui plan de tratament oncologic personalizat realizat de medicul ce va examineaza.





Daca alegeti acest tip de tratament oncologic trebuie sa stiti ca se face in ambulatoriu si ca nu este nevoie de internare. Veti putea pleca acasa imediat dupa ce se incheie tratamentul. In general se administreaza pana la 5-6 doze, insa o singura tura de radiatii nu dureaza mai mult de 30 de minute. Pe durata acestor minute pacientul sta intins pe o targa si cu ajutorul unui calculator sunt administrate fascicule de radiatii direct in tumoare, indiferent de localizarea ei. Precizia radiatiilor este de ordinul milimetrilor, astfel incat tesutul sanatos din jur nu este afectat.


Daca vrei sa ai parte de cel mai nou tratament oncologic care da rezultate foarte bune, atunci ar trebui sa iti intrebi medicul oncolog despre radiochirurgia Cyberknife. Acest tratament este disponibil la Centru Cyberknife din Hamburg dar si in alte locatii, fiind accesibil tuturor pacientilor. Informarea este primul pas catre insanatosirea dumneavoastra!

4 comentarii: