sâmbătă, 17 noiembrie 2012

Vin sarbatorile !


  Se apropie cu pasi repezi sarbatorile de iarna ! Cele mai frumoase momente din an. Parerea mea,fireste! Orice om gospodar , isi face iarna car si vara sanie , spune o vorba din popor . In cazul nostru e vorba de rezervari pentru petrecerea sarbatorilor de iarna ! Fireste ,alegerea o faceti fiecare dintre dumneavoastra, dar eu navigand pe internet am descoperit o companie : bokingexpert.  Site-ul companiei are numeroase oferte de cazare pentru Bucuresti , si mai mult de atat . Are pentru toate localitatile din Romania adresele hotelurilor la care poti innopta  .Tot aici poti gasi recomandari in ceea ce priveste atractiile turistice cum ar fi : Muntii Apuseni ,Cheile Bicazului sau Parcul National Bucegii .Toate hotelurile ,prezentate pe acest site, au fotografii , descriere , numar de locuri, localizare...Tot ceea ce trebuie sa stiti atunci cand plecati la drum si trebuie sa innoptati sau, de ce nu,  sa faceti un sejur intr-o anumita zona turistica din Romania, mai ales ca vin sarbatorile de iarna .
  Si ,ce poate fi mai la indemana ,pentru a face rezervari ,decat un site online ! Daca doresti sa vizitezi sau sa-ti petreci sarbatorile de iarna, de exemplu la  Bran-Moneciu. Ce faci ? Simplu accesezi linkul  companiei bookingexpert.ro ,cauti localitatea si iti rezervi cazarea  la unul dintre hotelurile aflate in lista . Acolo gasesti informatii : adresa ,descriere, preturi si facilitatile pe care le ofera un hotel !
 Ce este interesant la acest site ,este faptul ca, pentru fiecare zona ,localitate ,pe care urmeaza sa o vizitezi in bara din stanga a paginii ai o descriere ,din punct de vedere al atractie turistice .
 Am vazut ca acest site.... este unul dedicat turismului intern .Scopul principal este sa ne ajute si sa va ajute in planificarea sejurului pe care ni-l dorim ,prin abundenta de oferte de cazare insotite de articole despre zona respectiva . O alta componenta o reprezinta preturile !
 Deci, vin sarbatorile de iarna ,nu uitati sa va faceti rezervari ! Hai, sa ne citim sanatosi !














2 comentarii:

  1. Cred ca promovare destinatiilor turistice din Romania ,ar trebuie facuta mai agresiv...e parerea mea ...in niciun caz cu "frunza"

    RăspundețiȘtergere
  2. Cred ca daca te intereseaza, asa, la modul general, informatii turistice se gasesc suficiente in mediul online. Principalul e sa stii sa cauti dar cel mai important...sa ai bani :)

    RăspundețiȘtergere