miercuri, 14 noiembrie 2012

Navigand !

Navigand pe internet, am dat peste o chestie interesanta, o masinarie care asfalteaza drumurile, iar pe deasupra acesteia pot trece masini. Este ceva foarte tare, cu ajutorul ei s-ar putea evita aglomerarile la drumurile in reparatie. Masina este un concept al unui student din Suedia. Ideea mi se pare geniala si daca ar aparea si in Romania ar putea sa rezolve multe probleme cu reparerea drumurilor. Mai multe detalii si cateva imagini gasiti pe net .Regii asfaltului din Romania sa "caste" bine ochii :)

PS. Navigare a avut loc pe www.promotor.ro

6 comentarii:

  1. Ooooooooo....daca era vreun model de elicopter ,il achizitionau primii...

    RăspundețiȘtergere
  2. @ Anonim : asa-i cu elicoptere ,cu vile cat Casa Poporului ,ca doar e criza mare si doare la buzunare :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Foarte interesant articolul gasit de tine.....dar daca Romania ar accepta asemea masinarii de asfaltat, cred ca esti constient cat de mult vor pierde firmele de la "drumuri si poduri" care se ocupa cu asfaltarea sau repararea sau intretinerea drumurilor judetene......vor ajunge sa dea faliment (asta in cazul in care Romania ar achizitiona asemenea masinarii de asfaltare) ;)....asa ca....ramanem la metoda noastra clasica de "carpire".....

    RăspundețiȘtergere
  4. @pajurita : tine mai mult de firmele care executa lucrarile si mai putin de autoritati,nu ca ele ar fi mai breaze .Dar ,o asemenea masinarie costa !Metoda clasica de carpire, din pacate va continua ...aici sunt de acord cu tine!

    RăspundețiȘtergere