joi, 6 decembrie 2012

Cum ne incalzim casa !

Astazi ,semineul  a devenit o necesitate care innobileaza locuintele  si ,de ce nu ,un birou . Pentru a creea o atmosfera familiara precum acasa ,pentrua a asigura un confort sporit si o caldura placuta ,un semineu, poate personaliza un birou atat ca obiect decorativ-arhitectural ,dar si ca un element util de incalzire . Semineul dicteaza amenajarea spatiului inconjurator .Aceasta este o tendinta care a invadat piata romaneasca ,dar nu este un lucru neobisnuit ,este o aliniere la o evolutie continua in istorie. Pornind de la cunoscuta vatra a casei ,ca obiect definitoriu si de referinta a spatiilor aferente in care isi desfasurau activitatile intreaga familie in trecut si pana la elementul spectaculos din zilele noastre ,di punct de vedre arhitectural ..Sunt multe de spus despre seminee, insa doar cateva linii definitorii care ne vor ajuta sa facem o alegere buna, din toate punctele de vedere.
Semineele  pot fi : seminee exclusiviste, seminee ultra-moderne, seminee minimaliste, unele dintre ele sunt produse in serii limitate, sunt executate la comanda si se adreseaza clientilor care-si doresc ceva intr-adevar deosebit, ca punct de atractie al livingului. Aceste tipuri de seminee reprezinta ultima tendinta in materie de design. Modelele din aceasta gama pot sa fie seminee cu lemne, seminee cu gaz sau seminee cu bioetanol. 
Semineele cu bioetanol a un mare avanta ,care consta in faptul ca acest   semineu  functioneaza cu bioetanol si nu au nevoie de cos de fum. Astfel limitele sunt date numai de imaginatie, instalarea acestora facandu-se practic oriunde.
Astazi, pe piata romaneasca ai posibilitatea sa alegi modelul preferat de semineu si in functie de marimea camerei. Tot ce trebuie sa faci este sa cauti cu atentie atunci cand mergi la cumparaturi sau navighezi online si gaseste exact modelul care te avantajeaza. Exista modele de diferite dimensiuni, iar unul va fi cu siguranta potrivit pentru locuinta sau biroul tau !

Sursa:  www.seminee-kaminofocus.ro.

3 comentarii: